dilluns, 26 d’abril de 2010

S'ha acabat el crèdit de síntesi!

S’ha acabat el crèdit de síntesi de la segona promoció del CAFEMN de Roses. Per a mi dir-vos que ja us trobo a faltar! Han estat cinc dies de compartir les 24h del dia i fent activitats a l’aire lliure. Realment ha estat una experiència que possiblement recordi durant molt de temps degut al clima de bon ambient i treball que hi ha hagut entre tots plegats. Ens hem fotut unes pallisses tremendes de caminar, pedalar, remar i cavalcar però hem rigut molt i hem après una mica més de la nostra comarca i heu completat la vostra formació al centre. Aviat començareu la fase de pràctiques en empreses del sector.

A vosaltres, alumnes, us vull dir que heu tingut molta sort de tenir com a professors i aprendre d’en Ruben Lamas, en Xavi Vilella i en Roger Pujol. Tots tres són uns professionals excelents en les seves respectives especialitats i d’ells n’aprenc jo també dia a dia. No és tan senzill com sembla trobar docents que s’hi dediquin tan en cos i ànima i vetllin en tot moment per el vostre aprenentatge, la vostra seguretat, la vostra salut i també pel vostre confort. A ells els reconec la feina ben feta i els felicito. Muntar una ruta com aquesta no és feina fàcil i darrera hi ha una muntanya immensa d’hores de feina de preparació i supervisió.
També us vull dir que per a mi ha estat un plaer estar al vostre servei cuinant per vosaltres, fent el suport a en Ruben als trams de btt, essent el mecànic, actualitzant el nostre bloc i el guitarrista del grup!
Reconec en tots i cadascun de vosaltres una bona trajectòria des de les primeres sortides del mes de setembre. En alguns de vosaltres ha estat realment espectacular. També durant aquests dies tots heu vetllat pel bon funcionament general i la bona harmonia entre vosaltres i l’equip en general. Us felicito doncs per la vostra entrega, confiança en nosaltres i participació al crèdit. Heu treballat de valent.

Per acabar també vull felicitar a en Pitu i L’Elias. Pels que no ho sabeu l’any passat ells van ser alumnes del CAFEMN i aquest any ja estan treballant per Esportec© , l’empresa que ens fa tota la logística. La capacitat de feina i l’entrega d’aquests dos nois és realment impressionant i gràcies a ells sempre hem tingut a punt i a l’hora la furgoneta amb el remolc de les bicis, l’habituallament, les motxilles, etc. Espero que puguem treballar junts d’altres vegades.

Bé, i ara toca descansar...uf! que jo ja tinc una edat, eh!

Sort i salut a tots.
Colo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada